Qui pot fer voluntariat

Qualsevol persona amb ganes de col·laborar a fer de la cursa de la UAB un esdeveniment multitudinari de suport a la Marató de TV3 en benefici de les malalties infeccioses.

L’equip de voluntariat contribuirà en l’organització de la carrera (preparació de material, distribució de dorsals, suport durant el circuit). Ajuda’ns a fer-ho possible!

IMPORTANT: Un cop uns inscriviu es contactarà amb els voluntaris per confirmar que es compta amb la seva participació i mantenir-los informats sobre la tasca a realitzar.

Si us plau, omple el següent formulari. Camps obligatoris marcats *

    Dades personals

  1. Dia Mes Any
  2. (Es recomana NO ingressar un correu 'hotmail')

    Dades estadístiques


    Disponibilitat

Cancel·lar
Confirmar
Close

Avís legal

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personals, de 13 de desembre, informem que les dades incloses en aquest formulari s´incorporaran a un fitxer propietat de Non Stop Run Club Esportiu / UAB, amb la finalitat d´elaborar / publicar els llistats d´inscrits i els resultats dels participants a la cursa, així com, notificar propers esdeveniments organitzats per Non Stop Run Club Esportiu. Podeu exercitar els vostres drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se a info@nonstoprun.com. Així mateix, el corredor inscrit dona el seu consentiment per captar imatges per a la seva posterior difusió en mitjans de comunicació (webs, butlletins, revistes).

Al enviar aquest formulari, consentiu expressament i autoritzeu perquè es tractin les dades personals amb les finalitats exposades.