Inscripció

Caminada 45'

La caminada té un caràcter solidari, es preveu donar a La Marató de TV3 8€ per inscripció. L´organització treballa per augmentar aquesta aportació. Es lliurarà una samarreta en retirar-se el dorsal i/o el xip. Els participants de les diferents proves podran escollir la talla de samarreta segons disponibilitat entre S, M, L i XL.
 • Participants federats: 10 Euros.
 • Participants no federats: 11.50 Euros (per contractar una assegurança esportiva puntual).

Si us plau, omple el següent formulari. Camps obligatoris marcats *

  Dades personals

 1. Dia Mes Any
 2. (Important: Document de consentiment menors)
 3. (Es recomana NO ingressar un correu 'hotmail')

  Dades estadístiques

  Fes la teva donació ara per La Marató de TV3 (opcional)

 1. TOT AJUDA. Imports suggerits: 1 euro (mínim), 2 euros, 5 euros, 10 euros o qualsevol altra quantitat.
He llegit i estic d´acord amb la normativa
Cancel·lar
Confirmar inscripció
Close

Avís legal

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personals, de 13 de desembre, informem que les dades incloses en aquest formulari s´incorporaran a un fitxer propietat de Non Stop Run Club Esportiu / UAB, amb la finalitat d´elaborar / publicar els llistats d´inscrits i els resultats dels participants a la cursa, així com, notificar propers esdeveniments organitzats per Non Stop Run Club Esportiu. Podeu exercitar els vostres drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se a info@nonstoprun.com. Així mateix, el corredor inscrit dona el seu consentiment per captar imatges per a la seva posterior difusió en mitjans de comunicació (webs, butlletins, revistes).

Al enviar aquest formulari, consentiu expressament i autoritzeu perquè es tractin les dades personals amb les finalitats exposades.