[ EN | ES |

7a edició CURSA I MARXA SOLIDÀRIA

Diumenge 16 de desembre 2018

LA INVESTIGACIÓ DEPEN DE TU: CÀNCER

Diumenge 16 de desembre 2018

EN SUPORT A LA MARATÓ DE TV3

Diumenge 16 de desembre 2018

7a edició CURSA I MARXA SOLIDÀRIA

Diumenge 16 de desembre 2018

LA INVESTIGACIÓ DEPEN DE TU: CÀNCER

Diumenge 16 de desembre 2018

banner2

7a CURSA SOLIDÀRIA DE LA UAB
EN SUPORT A LA MARATÓ DE TV3


La cursa solidària de la UAB en suport de La Marató de TV3, que s´ha celebrat el diumenge, 16 de desembre, al matí, al campus de Bellaterra, ha tingut 1.800 corredors / caminants, 110 voluntaris i 12 entitats.

Fins el moment s´han recaptat 15.000 euros que es donaran a La Marató de TV3 per a la investigació en el càncer. Fins el 31 de gener de 2019 pots realitzar una aportació. Per cada 10 euros podràs retirar una samarreta al SAF.

Al llarg de les edicions anteriors de la Cursa solidària de la UAB s´han recollit més de 60.000 euros per a La Marató de TV3, hi han participat milers de persones, i ha estat possible gràcies a la implicació de 500 voluntaris/es al llarg dels set anys.

VIDEOS 2018

PARTICIPA

Caminada de 6,5km

Fes un pas rere l’altre, no deixis de caminar.

Cursa de 6,5km

Corre com Usain Bolt o al ritme que vulguis.

Cursa de 10km

Corre per gaudir d’una vida plena i saludable.

Mobilitat reduïda 480m

Participa d’aquesta festa solidària i de divulgació científica.

En grup

Tot és més divertit i fàcil si ho fem en grup.

En família

Vine amb la família i passa un dia diferent.

Fer un donatiu

Poc o molt. Tot suma per a la recerca.

Voluntariat

Necessitem la teva ajuda. Vine a donar un cop de mà.

RECORREGUTS

Sortida i arribada: Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona.

480m
6,5km
10km

480m

La sortida es durà a terme des del carrer de la Vila entre l’Hotel Campus i l’edifici de Vila 2. Sortim en direcció a Vila Universitària, girem a l’esquerra fins arribar a l’Avinguda de Can Domènech per tornar a girar a l’esquerra, i donem tota la volta al l’Hotel Campus fins a l’arribada, situada al mateix punt de la sortida.

6,5km

Sortim del carrer de la Vila en baixada i quan arribem a la primera cruïlla, girem a la dreta per la ronda de la Font del Carme que voreja el Laboratori General d'Assaigs i Investigacions (LGAI), també de baixada, fins a la rotonda que dóna accés al pont que creua l’autopista.
A la rotonda girem cap a la dreta per creuar el pont en direcció al sincrotró, a l’arribar prop del sincrotró girem a la dreta pel carrer Creu Cases fins al carrer de la Llum a on girem a la esquerra per passar pel davant del Sincrotró Alba fins arribar a la carretera de Cerdanyola - Sant Cugat, gairebé sempre en baixada. Un cop som a la carretera, girem a l’esquerra i anem en direcció Cerdanyola en terreny pla fins a una rotonda a on girem a l’esquera en pujada per l’avinguda de la Ciència fins arribar al carrer de la Llum on girem a la dreta fins arribar al camí que ens porta al Castell de Sant Marçal. En aquest punt girem a l’esquerra fins els jardins del castell i els travessem per sortir per la part del darrera per tornar una altre vegada al campus universitari, un cop arribem a la rotonda d’accés al campus continuem recte passant per la Facultat de Medicina, la Facultat de Ciències de la Comunicació per ja continuar fins a la Vila Universitària a on trobem l’arc d’arribada.

10km

Sortim del carrer de la Vila en baixada i quan arribem a la primera cruïlla, girem a la dreta per la ronda de la Font del Carme que voreja Applus (antic Laboratori General d´Assaigs i Investigacions LGAI), també de baixada, fins a la rotonda que dóna accés al pont que creua l’autopista.
A la rotonda girem cap a la dreta per creuar el pont en direcció al sincrotró, a l’arribar prop del sincrotró girem a la dreta pel carrer Creu Cases fins al carrer de la Llum a on girem a la esquerra per passar pel davant del Sincrotró Alba fins arribar a la carretera de Cerdanyola - Sant Cugat, gairebé sempre en baixada. Un cop som a la carretera, girem a l’esquerra i anem en direcció Cerdanyola en terreny pla fins a una rotonda a on girem a l’esquera en pujada per l’avinguda de la Ciència fins arribar al carrer Creu Cases on girem a la dreta i donarem la volta a l’edifici d’Stradivarius fins arribar al camí que ens porta al Castell de Sant Marçal. En aquest punt girem a l’esquerra fins els jardins del castell i els travessem per sortir per la part del darrera per tornar una altre vegada al campus universitari.
Creuem el pont i en arribar a l’altre banda girem a la dreta, una altra vegada per la ronda de la Font del Carme i passem pel costat de les Columnes de la UAB, obra de l’escultor Andreu Alfaro, ara en lleugera baixada, per girar a l’esquerra per l’avinguda de l’Eix Central en direcció al SAF (Servei d’Activitat Física de la UAB). Correm per sota de la passarel·la del SAF per girar a la dreta pel carrer de les Sitges en direcció a la Escola d’Enginyeria, on comença una llarga pujada, passant per sota de l’edifici fins arribar a l’avinguda de Serragalliners. Girem a l’esquerra i fem tota la pujada fins a la Facultat de Ciències de l’Educació, on tirem cap a l’esquerra per agafar el carrer de l’Escoleta, planer fins la travessera dels Turons, girem de nou a l’esquerra per fer una forta baixada fins a la rotonda que dóna accés a l’avinguda de l’Eix Central. Continuem recte, passem pel costat del Rectorat i iniciem una forta pujada de 750 m., deixant la Facultat de Veterinària i l’ Hospital Clínic Veterinari a la nostra dreta. Quan som al punt més alt, girem a la dreta per agafar la Via Verda de Bellaterra (aproximadament 500 m.) bastant planera fins a arribar a la part del darrere de l’estació de FGC de Bellaterra. Finalment, girem a l’esquerra pel carrer de Vila Puig a on tornem a l’asfalt per fer els últims metres de cursa fins l’arc d’arribada.

REGLAMENT

Data: El diumenge 16 de desembre de 2018.

Sortida i arribada: Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Circuits: 95% asfaltat, senyalitzat, tancat al trànsit i controlat. L´organització es reserva el dret de modificar el circuit / els circuits per motius de seguretat.

Distàncies: aproximadament 10km, 6,5km i 480 metres.

Horaris:

(*) En cas que la caminada tingui un nombre significatiu de participants, l´horari de sortida podrà alterar-se en uns minuts.

Categories cursa 10km:

 • General. Femení i masculí.
 • Sub 23: 14 a 22 anys (*). Femení i masculí.
 • Sènior: 23 a 34 anys. Femení i masculí.
 • Veterans A: 35 a 44 anys. Femení i masculí.
 • Veterans B: 45 a 54 anys. Femení i masculí.
 • Veterans C: 55 o més de 55 anys. Femení i masculí.
(*) Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització d´un dels pares y/o tutors.

Categories cursa 6,5km:

 • General. Femení i masculí.
 • Sub 23: 8 a 22 anys (*). Femení i masculí.
 • Sènior: 23 a 34 anys. Femení i masculí.
 • Veterans A: 35 a 44 anys. Femení i masculí.
 • Veterans B: 45 a 54 anys. Femení i masculí.
 • Veterans C: 55 o més de 55 anys. Femení i masculí.
(*) Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització d´un dels pares y/o tutors.

No hi haurà categories en la caminada de 6,5km.

No hi haurà categories en la cursa / caminada per a esportistes amb mobilitat reduïda.

Informació per a participants menors d’edat:

 • La cursa de 10km només és apta per a majors de 14 anys.
 • Els menors de 14 anys poden participar a la cursa / caminada de 6,5km.
 • Es permeten inscripcions a la cursa de 6,5km a partir dels 8 anys.
 • Es permeten inscripcions a la cursa/caminada de mobilitat reduïda a partir dels 8 anys.

Tots els menors d’edat inscrits a la cursa de mobilitat reduïda (> 8 anys), a la cursa / caminada de 6,5km (>8 anys) i a la cursa de 10km (entre 14 anys i menors de 18 anys) hauran de portar signada l’autorització dels pares, mares o tutors. Baixeu-vos aquí el document d’autorització per a menors d’edat.


Preus de les inscripcions:

 • Cursa 10km
  • Participants cursa 10km amb xip groc i federats: 10 Euros.
  • Participants cursa 10km amb xip groc i no federats: 11.50 Euros (per contractar una assegurança esportiva puntual).
  • Participants cursa 10km sense xip groc i federats: 12 Euros (pel lloguer del xip blanc).
  • Participants cursa 10km sense xip groc i no federats: 13.50 Euros (pel lloguer del xip blanc i per contractar una assegurança esportiva puntual).

 • Cursa 6,5km
  • Participants cursa 6,5km amb xip groc i federats: 10 Euros.
  • Participants cursa 6,5km amb xip groc i no federats: 11.50 Euros (per contractar una assegurança esportiva puntual).
  • Participants cursa 6,5km sense xip groc i federats: 12 Euros (pel lloguer del xip blanc).
  • Participants cursa 6,5km sense xip groc i no federats: 13.50 Euros (pel lloguer del xip blanc i per contractar una assegurança esportiva puntual).

 • Caminada 6,5km
  • Participants caminada 6,5km federats: 10 Euros.
  • Participants caminada 6,5km no federats: 11.50 Euros (per contractar una assegurança esportiva puntual).

 • Circuit mobilitat reduïda
  • Participants mobilitat reduïda 480m federats: 10 Euros.
  • Participants mobilitat reduïda 480m no federats: 11.50 Euros (per contractar una assegurança esportiva puntual).


Els participants de la cursa / caminada hauran de formalitzar la seva inscripció:

 • Internet: en aquesta web.
 • Presencials: a "dBici" (C/ Sant Ramon 116, Cerdanyola del Vallès). Descarregar formulari inscripció presencial.

La cursa té un caràcter solidari. Es preveu donar a La Marató de TV3 com a mínim la quantitat de 8€ per inscripció. L’organització està treballant per tal que aquesta quantitat pugui ser superior.

Cada corredor federat és responsable d'assegurar-se que la federació esmentada al moment de formalitzar la seva inscripció cobreixi aquest tipus d'esdeveniment.

Data límit d'inscripció:

 • Online: fins el divendres 14 de desembre a les 23:59:59h.
 • Presencials: 15 & 16 de desembre.

Xips: Els xips són els oficials de Championchip. Qui tingui xip groc s’ha de inscriure donant el seu codi i l’ha de portar a la cursa si vol sortir a les classificacions. Qui no tingui xip groc ha de llogar-ne un de blanc que haurà de retornar en finalitzar la carrera. Els xips blancs es lliuraran juntament amb el dorsal i la samarreta.

Assegurança: L’assegurança d’accidents és obligatòria per qui no tingui la cobertura d’accidents específica per a aquest tipus de competició. L’import de l’assegurança d’accidents és de 1,50 €.

Cal que els participants amb assegurança coneguin la cobertura exacta de la pòlissa a la que estan subscrits.

Recollida de dorsals i/o xips:

 • Dissabte 15 de 10:00 a 14:00h a l’Hotel Campus.
 • Diumenge 16 a partir de les 8:00 hores i fins a 30 minuts abans de començar cada cursa, a l´Hotel Campus a metres de la sortida.
Caldrà portar el DNI/NIE/passaport per recollir el dorsal, el xip (si correspon) i la samarreta. Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització d´un dels pares i/o tutors.

Comprovants: L´organització pot demanar documents acreditatius de l´edat de les persones que hi participen.

Tancament de la cursa: L´arribada dels corredors participants es tancarà a les 13:30 hores.

Classificacions cursa 10km i cursa 6,5km: Les classificacions es publicaran a la pàgina de la cursa una vegada rebuda la informació de l’empresa que s’encarregui del cronometratge. S’hi inclouran els/les corredors/res que comencin i acabin el recorregut amb el dorsal i el xip corresponents. L’organització situarà, al llarg del circuit, el nombre suficient de controls per assegurar que la prova sigui del tot correcta i esportiva. No hi haurà trofeus per als guanyadors de la general i/o per categoria.

No hi haurà classificacions de la caminada de 6,5km.

No hi haurà classificacions de la cursa/caminada de 480m per a esportistes amb mobilitat reduïda.

Devolució del xip: Un cop el/la corredor/a hagi passat per la línia d´arribada, en els punts de recollida establerts.

Responsabilitats: L´organització no es fa responsable dels danys materials i immaterials que es puguin originar per la participació a la cursa / caminada. Hi ha prevista l´assistència d´ambulàncies de la Creu Roja amb el servei de primers auxilis.

Reclamacions: S´han de fer per escrit al director de la "La cursa de la UAB - La Marató de TV3", adjuntant-hi 50 €, que es retornaran només si la reclamació és correcta.

Modificacions: L´organització es reserva el dret de fer qualsevol variació. En tot cas, se n´informarà adequadament.

Trofeus: No hi haurà trofeus per als guanyadors de la general i/o per categoria.

Serveis addicionals oferts:

 • Fira d´Entitats.
 • Regal de samarreta tècnica.
 • Guarda-roba.
 • Avituallament líquid a l´arribada.
 • Dutxes en el Servei d´Activitat Física (SAF) de la UAB.
 • Dia de la cursa hi haurà jornada de portes obertes del Servei d´Activitat Física (SAF) de la UAB per tothom (participants, acompanyants, altri).


Baixa / anul·lació: No es reintegrarà l’import de les inscripcions a les diferents modalitats.

SERVEIS I ACCESSOS

Serveis

 • Fira d'Entitats: a la zona de sortida i arribada de la Cursa hi trobareu estands informatius per a conèixer les activitats que desenvolupen les associacions actives en l’àmbit de La Marató d'aquest any.
 • Guarda-roba.
 • Fisioteràpia: servei de fisioteràpia a la zona d'arribada, a càrrec dels alumnes del Grau de Fisioteràpia de la UAB.
 • Avituallament en acabar la Cursa, entre d’altres amb un caldo ben calent.
 • Dutxes: si un cop finalitzada la Cursa voleu dutxar-vos, ho podreu fer a les instal·lacions del Servei d’Activitat Física de la Universitat, on gaudireu de Jornada de Portes Obertes fins a les 14 h.
 • Estacionament: Us recomanem que vingueu al Campus utilitzant transport públic. A 250 mts. de la zona de sortida de la Cursa està ubicada l'estació de FGC-Bellaterra. Consulteu horaris a FGC (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya).
 • Plànol de les zones d’estacionament:
 • UAB map

Zones prioritàries:

 • ZONA 1. Avinguda de Can Domènech: inclou tota la zona d'estacionaments a banda i banda del vial entre la Facultat Medicina i la Vila Universitària.
 • ZONA 2. Carrer de la Vinya (zona d'estacionament situada al costat de la Facultat de Ciències de la Comunicació).
 • ZONA 3. Carrer de la Vall Moronta (vial que connecta l'Avinguda de can Doménech amb la Plaça Cívica).

Zona alternativa:

 • ZONA 4. Avinguda de l’Eix Central (des de l’edifici C, fins el pàrquing de Plaça Cívica).Tingueu en compte que a partir de les 9:30 h. hi haurà restriccions de trànsit en els itineraris per on passa la Cursa i no es podrà garantir l’accés a les zones d’estacionament més properes a la zona de sortida de la Cursa. A partir de les 13:30 h. el trànsit pels vials del Campus quedarà normalitzat.

Estacionament per a persones amb mobilitat reduïda: s’han habilitat 15 places just darrere de l’Hotel Campus.

Predicció del temps: ennuvolat amb temperatures de 12 a 18º. En cas de situació meteorològica adversa, la Cursa es durà a terme igualment. Els acompanyants podran confinar-se en espais coberts previstos a tal efecte.

Accessos

Com arribar a la UAB?


Com arribar a Vila Universitària?

INSCRIPCIó

Inscriu-te ARA a la 'VII Cursa Solidària de la UAB en suport a La Marató de TV3'.

Per facilitar registres familiars / grupals, es poden gestionar fins a deu inscripcions en un sol pagament. Si us plau, premeu la silueta amb el símbol més per afegir un altre participant.

VIDEOS

NO T’ATURIS ... corre o camina un altre any més. Mentre esperem l’arribada del 16 de desembre podem recordar tot el viscut en les sis edicions passades. Darrere de cada imatge hi ha moltes històries... Quina és la teva?

MéS VIDEOS

2018 - LA MARATÓ DE TV3

2017

2016

MéS VIDEOS

Organitza:

UAB
ajuntament_cerdanyola
UAB
ajuntament_cerdanyola


Patrocinador principal:

UAB

Equip organitzador:

all

Col·laboradors esdeveniments:

Fundació UAB
Vila Universitària UAB
Fundació UAB
Vila Universitària UAB

Proveïdors / col·laboradors:

PMC Soluciones integrales para la oficina
Ómnibus Correduría de Seguros
Cemoel sistemas de seguridad'
Servicios integrales para empresa
Grup Soler - Mantenimiento de edificios


Gestiona:

Campus SIS

aaa

Non Stop Run

Suport:

Esport Gen Cat

aaa

Diputació Barcelona

Gestiona:

Campus SIS

aaa

Non Stop Run

Suport:

Esport Gen Cat

aaa

Diputació Barcelona

CONTACTE

Non Stop Run Club Esportiu


Gestió d’inscripcions NonStopRun.com

Política de privacitat