Donatiu

Donatiu

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.
Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l'educació de la societat en la cultura científica.

Si us plau, omple el següent formulari. Camps obligatoris marcats *

    Dades personals

  1. Dia Mes Any
  2. (Es recomana NO ingressar un correu 'hotmail')

    Dades estadístiques

    Fes la teva donació ara per La Marató de TV3 (opcional)

  1. TOT AJUDA. Imports suggerits: 1 euro (mínim), 2 euros, 5 euros, 10 euros o qualsevol altra quantitat.
Cancel·lar
Confirmar
Tancar finestra

Avís legal

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personals, de 13 de desembre, informem que les dades incloses en aquest formulari s´incorporaran a un fitxer propietat de Non Stop Run Club Esportiu / UAB, amb la finalitat d´elaborar / publicar els llistats d´inscrits i els resultats dels participants a la cursa, així com, notificar propers esdeveniments organitzats per Non Stop Run Club Esportiu. Podeu exercitar els vostres drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se a info@nonstoprun.com. Així mateix, el corredor inscrit dona el seu consentiment per captar imatges per a la seva posterior difusió en mitjans de comunicació (webs, butlletins, revistes).

Al enviar aquest formulari, consentiu expressament i autoritzeu perquè es tractin les dades personals amb les finalitats exposades.