[ EN | ES |

RECORREGUTS

Sortida i arribada: Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona.

480m
6km
11km

480m

La sortida es durà a terme des del carrer de la Vila entre l’Hotel Campus i l’edifici de Vila 2. Sortim en direcció a Vila Universitària, girem a l’esquerra fins arribar a l’Avinguda de Can Domènech per tornar a girar a l’esquerra, i donem tota la volta al l’Hotel Campus fins a l’arribada, situada al mateix punt de la sortida.

6km

Sortim del carrer de la Vila en baixada i quan arribem a la primera cruïlla, girem a la dreta per la ronda de la Font del Carme que voreja el Laboratori General d'Assaigs i Investigacions (LGAI), també de baixada, fins a la rotonda que dona accés al pont que creua l’autopista.
A la rotonda girem cap a la dreta per creuar el pont en direcció al sincrotró, a l’arribar prop del sincrotró girem a la dreta pel carrer de la Llum per donar la volta al Sincrotró Alba fins arribar a la carretera de Cerdanyola - Sant Cugat, gairebé sempre en baixada. Un cop som a la carretera, girem a l’esquerra i anem en direcció Cerdanyola en terreny pla fins a una rotonda, la passem i comencem a pujar una mica fins arribar al creuament del Castell de Sant Marçal. En aquest punt girem a l’esquerra pel carrer que ens porta fins als jardins del castell i els travessem per sortir per la part del darrera per tornar una altre vegada al campus universitari, un cop arribem a la rotonda d’accés al campus continuem recte passant per la Facultat de Medicina, la Facultat de Ciències de la Comunicació per ja continuar fins a la Vila Universitària a on trobem l’arc d’arribada.

11km

Sortim del carrer de la Vila en baixada i quan arribem a la primera cruïlla, girem a la dreta per la ronda de la Font del Carme que voreja Applus (antic Laboratori General d'Assaigs i Investigacions LGAI), també de baixada, fins a la rotonda que dóna accés al pont que creua l’autopista.
Agafem el pont i creuem l’autopista per arribar a la plana del castell. Seguim en baixada i girem a la dreta pel carrer de la Llum per donar la volta al Sincrotró Alba fins arribar a la carretera de Cerdanyola - Sant Cugat, gairebé sempre en baixada. Un cop som a la carretera, girem a l’esquerra i anem en direcció Cerdanyola en terreny pla fins a una rotonda, la passem i comencem a pujar una mica fins arribar al creuament del Castell de Sant Marçal.
Continuem en direcció al Parc Tecnològic del Vallès i passem per la plaça Europa per entrar a Cerdanyola del Vallès pel carrer Santa Anna, un cop arribem al carrer Jaume Mimó girem a l’esquerra fins arribar a la plaça Sant Ramon a on trobem l’estatua de La República en aquest moment girem a la dreta per encarar el carrer Mare de Déu del Pilar, a l’arribar al carrer Lluís Companys girem a l’esquerra fins arribar a l’Ajuntament i l’Esglèsia per ja enfilar el carrer Sant Ramon passant pel davant del MAC i ja tot recte de tornada fins arribar una altre vegada al creuament del Castell de Sant Marçal.
Enfilem pel carrer d’accés al castell en direcció als seus jardins, sempre en lleugera pujada, hi accedim i girem a l’esquerra deixant el magnífic castell a la nostra dreta. Sortim dels jardins per la part del darrera i tornem al pont pel qual hem passat abans.
Creuem el pont i en arribar a l’altre banda tornem a entrar al campus universitari, a la rotonda d’accés al campus continuem recte passant per la Facultat de Medicina, la Facultat de Ciències de la Comunicació per ja continuar fins a la Vila Universitària a on trobem l’arc d’arribada.

Gestió d’inscripcions NonStopRun.com

Política de privacitat