[ EN | ES |

RECORREGUTS

Sortida i arribada: Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona.

480m
6,5km
10km

480m

La sortida es durà a terme des del carrer de la Vila entre l’Hotel Campus i l’edifici de Vila 2. Sortim en direcció a Vila Universitària, girem a l’esquerra fins arribar a l’Avinguda de Can Domènech per tornar a girar a l’esquerra, i donem tota la volta al l’Hotel Campus fins a l’arribada, situada al mateix punt de la sortida.

6,5km

Sortim del carrer de la Vila en baixada i quan arribem a la primera cruïlla, girem a la dreta per la ronda de la Font del Carme que voreja el Laboratori General d'Assaigs i Investigacions (LGAI), també de baixada, fins a la rotonda que dóna accés al pont que creua l’autopista.
A la rotonda girem cap a la dreta per creuar el pont en direcció al sincrotró, a l’arribar prop del sincrotró girem a la dreta pel carrer Creu Cases fins al carrer de la Llum a on girem a la esquerra per passar pel davant del Sincrotró Alba fins arribar a la carretera de Cerdanyola - Sant Cugat, gairebé sempre en baixada. Un cop som a la carretera, girem a l’esquerra i anem en direcció Cerdanyola en terreny pla fins a una rotonda a on girem a l’esquera en pujada per l’avinguda de la Ciència fins arribar al carrer de la Llum on girem a la dreta fins arribar al camí que ens porta al Castell de Sant Marçal. En aquest punt girem a l’esquerra fins els jardins del castell i els travessem per sortir per la part del darrera per tornar una altre vegada al campus universitari, un cop arribem a la rotonda d’accés al campus continuem recte passant per la Facultat de Medicina, la Facultat de Ciències de la Comunicació per ja continuar fins a la Vila Universitària a on trobem l’arc d’arribada.

10km

Sortim del carrer de la Vila en baixada i quan arribem a la primera cruïlla, girem a la dreta per la ronda de la Font del Carme que voreja Applus (antic Laboratori General d´Assaigs i Investigacions LGAI), també de baixada, fins a la rotonda que dóna accés al pont que creua l’autopista.
A la rotonda girem cap a la dreta per creuar el pont en direcció al sincrotró, a l’arribar prop del sincrotró girem a la dreta pel carrer Creu Cases fins al carrer de la Llum a on girem a la esquerra per passar pel davant del Sincrotró Alba fins arribar a la carretera de Cerdanyola - Sant Cugat, gairebé sempre en baixada. Un cop som a la carretera, girem a l’esquerra i anem en direcció Cerdanyola en terreny pla fins a una rotonda a on girem a l’esquera en pujada per l’avinguda de la Ciència fins arribar al carrer Creu Cases on girem a la dreta i donarem la volta a l’edifici d’Stradivarius fins arribar al camí que ens porta al Castell de Sant Marçal. En aquest punt girem a l’esquerra fins els jardins del castell i els travessem per sortir per la part del darrera per tornar una altre vegada al campus universitari.
Creuem el pont i en arribar a l’altre banda girem a la dreta, una altra vegada per la ronda de la Font del Carme i passem pel costat de les Columnes de la UAB, obra de l’escultor Andreu Alfaro, ara en lleugera baixada, per girar a l’esquerra per l’avinguda de l’Eix Central en direcció al SAF (Servei d’Activitat Física de la UAB). Correm per sota de la passarel·la del SAF per girar a la dreta pel carrer de les Sitges en direcció a la Escola d’Enginyeria, on comença una llarga pujada, passant per sota de l’edifici fins arribar a l’avinguda de Serragalliners. Girem a l’esquerra i fem tota la pujada fins a la Facultat de Ciències de l’Educació, on tirem cap a l’esquerra per agafar el carrer de l’Escoleta, planer fins la travessera dels Turons, girem de nou a l’esquerra per fer una forta baixada fins a la rotonda que dóna accés a l’avinguda de l’Eix Central. Continuem recte, passem pel costat del Rectorat i iniciem una forta pujada de 750 m., deixant la Facultat de Veterinària i l’ Hospital Clínic Veterinari a la nostra dreta. Quan som al punt més alt, girem a la dreta per agafar la Via Verda de Bellaterra (aproximadament 500 m.) bastant planera fins a arribar a la part del darrere de l’estació de FGC de Bellaterra. Finalment, girem a l’esquerra pel carrer de Vila Puig a on tornem a l’asfalt per fer els últims metres de cursa fins l’arc d’arribada.

Gestió d’inscripcions NonStopRun.com

Política de privacitat